311015

Monday kicks #2 Asics Gel Lyte V Liquid Gold

mondaykicks2.jpg

SÅ er jeg klar med en sen MONDAY KICKS. Denne mandag har jeg udvalgt en klassisk model fra Asics, nemlig Gel Lyte V som oprindeligt blev sendt på markedet i 1993 og har siden udgivelsen fået status, ikke bare som performance sko men i høj grad også som en favorit blandt sneakerheads. Det er en a de modeller der ofter bliver taget frem i designsamarbejder og derfor ender som stærkt eftertragtede og ekstremt kostbare. Denne udgave er i ‘Liquid gold’ og man kunne næsten kalde den en jule (kliché) sneaker, for den er bestemt festlig og vil helt sikkert tiltrække noget opmærksomhed. Jeg synes den er sej til et vinterlook, men lige så brugbar til sommer med brune ben. 

Shop Asics Gel Lyte V Liquid Gold hos Rezet Sneaker Store her

Okay, are you ready for the 2nd MONDAY KICKS? This time i have picked out an Asics classic, the Gel Lyte V. This sneaker was originally released in 1993 and have since grown from a popular performance shoe to a sneaker head favorite and is often used in collaborations and ends up as very expensixe sought after sneaks. This ‘Liquid Gold’ colorway is some what Christmas perfect (too cliché right?) but i actually like it for the winter together with a cozy look, but also with tanned legs during summer. 

Shop Asics Gel Lyte V Liquid Gold at Rezet Sneaker Store here

Affiliate links
WHAT TO STYLE IT WITH?? A peachy bomber, perfect cropped jeans and a retro polo. You’re welcome!
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

311015