Monday kicks #2 Asics Gel Lyte V Liquid Gold

Event: Smart in Magasin

magasinevent.jpg
YES! Endelig kan jeg invitere jer til en hyggelig eftermiddag i Magasin på Torsdag d. 5. November mellem kl. 15-18 på 2. sal i dameafdelingen. Vi er så heldige at være på pletten med SMART bogen og glæder os så meget til at hilse på en masse af jer! Eftermiddagen igennem vil der være musik, tilbud, lækkerier (lover Magasin) og events i hele afdelingen, så der er kun gode grunde til at komme forbi. Jeg fortæller hvad bogen handler om og hvorfor i skal købe den – men kom forbi og sig hej, stil spørgsmål, fortæl nogle jokes eller hvad i har lyst til. Jeg lover det bliver hyggeligt! Jeg står ved den store kaktus og en kæmpe plakat med et billede af mig og Sidsel, så det burde være lige til at finde!

I kan læse mere om eventet her.

KOM FORBI!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday kicks #2 Asics Gel Lyte V Liquid Gold