121115

Monday kicks #4 Reebok Classic Leather

mondaykicks4.jpg
Denne uges MONDAYKICKS er en klassiker fra Reebok. Modellen hedder faktisk Classic Leather og blev oprindeligt udgivet som en løbesko i 1983, men blev hurtigt populær som livstils sneaker. Silhouetten er enkel og den har ikke et teknisk look, nærmere et klassisk og retro udtryk. Jeg kan huske at Reebok havde en storhedstid i 2006/7 hvor det især var modellerne som Princess og Freestyle der var populære. Princess er faktisk ikke helt dum, fx i den hvide med blå detaljer (som er på tilbud her). 

Find Reebok Classic Leather her.

Jeg vil bruge Reebok Classic Leather med et voksent og eksklusivt look for at give et modspil til retro referencerne. Uld i lag, silke skjorte og sjove detaljer som guldøreringe og en pelsclutch. 

This weeks MONDAYKICKS are a true classic from Reebok. The style is named Classic Leather and was released as a running shoe, but quickly gained popularity on the street. The look is retro and classic and could be the perfect wardrobe stable as an alternative to your Stan Smiths or what ever. Reebok had a few good years back in 2006/7 with the girls models like Princess and Freestyle, anf i have to say that i really like the Princess in the retro look (on sale here). 

Reebok Classic Leather

Filippa K coat, Esprit skirt, Asos clutch, &Other Stories earrings, shirt & socks

SHOP THE LOOK

Affiliate links 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

121115