Thursday inspiration

Guest blogging at Emily’s

gueatblogging.jpg
I dag har jeg haft æren af at gæsteblogge lidt hos søde Emily der har slået sit hovede. Hun spurgte om jeg ville dele nogle rare ting fra min hverdag, og det kan i tro jeg ville. Så hvis i vil se mere Winston, få kaffetip eller læse hvilke beauty produkter jeg har det vildt over pt, så slå et smut forbi.

Emily’s univers byder desuden på yndige farver, drømmeagtige opskrifter og overskud i lange baner.

Today i’m guest blogging at Emily’s! I’m showing some snaps from my everyday moments, so if you’re interested in more Winston, coffee tips or beauty favourites, stop by! Emily’s blog is super awesome and filled with pretty colors, dreamy recipies and pure well being. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thursday inspiration