201115

Monday kicks #4 Nike Air Max 2016

mondaykicks5.jpg
Mandag betyder #MONDAYKICKS og i dag er det Nike Air Max 2016 der står for skud. Nike Air Max kom på markedet i 1987 og var helt særlig, fordi Nike åbnede op til hælen og gjorde den såkaldt ‘Air’ synlig. Den første model fra 1987 er bedre kendt som Nike Air Max 1 og siden da er mange kommet til. Særligt modellerne som Air Max 95 og 97 har haft en kæmpe renæssance de sidste par år og passer helt perfekt i normcore garderoben. Jeg fik øjnene op for de nyere Air Max modeller da jeg så Air Max 2014 (her) i en optur my little pony farve. Air Max 2015 blev endnu mere cirkelsparks agtig (se her) og det er denne 2016 model faktisk også. Logoet er rykket frem på snuden og wire systemet er holdt tone i tone. Det her er bestemt ikke en sko for alle og peger i en helt anden retning en de retro modeller der er mest populære pt. 

Nike har lavet en meget sjov historisk oversigt over Air Max modellerne her

Shop Nike Air Max 2016 her.

Jeg ville styles Nike Air Max 2016 med en klassisk bomberjacket, en grå tee, et par 70’er inspirerede bukser og selvfølgelig Taco Socks!

Affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

201115