Budget shopperen

Mads Nørgaard x Trine Tuxen

trine tuxen mads nørgaard fredesblog.jpg
På torsdag lancerer Mads Nørgaard og Trine Tuxen deres virkelig fine smykkesamarbejde. Med udgangspunkt i Nørgaards ikoniske striber og Tuxens runde pendanter, har de lavet en kollektion på 3 forskellige stribe designs der kommer i 3 forskellige halskædelængder. Jeg er sygt glad for at kunne vise samarbejdet frem på egen hals (så at sige) og glæder mig til at se butikken og hele kollektionen i Mads Nørgaard butikken på torsdag mellem 16 og 18. Læs mere om eventet her.
   

2 kommentarer

 • Nina
  Så fin halskæde. Hvilken længde har du kæden i?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AJ Plays
  I really like your blog.. very nice colors & theme.
  Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you?
  Plz reply as I’m looking to design my own blog and would like to find out where u got this
  from. thank you
  I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to design my own blog and would like to find out where u got this from. thank you
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budget shopperen