I'm back and wearing clothes

MONDAY KICKS #7 Adidas NMD

mondaykicks7.jpg
Jeg beklager simpelthen at jeg missede en #MONDAYKICKS i sidste uge. Det var en blanding af 2.dags tømmermænd, begrænset dagslys (det her er bloggernes hadesæson) og starten på en hæsblæsende arbejdsuge. Anyways – her er jeg, igen, med en #MONDAYKICKS. NMD er Adidas’ nyeste skud på stammen og forener en løbesilhuet med en urban og stadig sporty overdel. NMD har Adidas’ ikoniske og frygtelig populære boost sål (jeg kan kun tilslutte mig hypen, den sål er fantastisk!) og den meget komfortable og flexible primeknit, som vi kommer til at se virkelig meget til i 2016. Sålen har to colorblocks som sikkert for mange henleder tankerne på vores franske venners flag. Skoen er da også inspireret af og hylder den frie tanke, rodfæstet i vores kollektive hukommelse. Det skriver de i hvert fald selv. NMD’en blev released i lørdags som en early launch og blev selvfølgelig revet væk fra hylderne – jeg nåede ikke at få fingrene i et par. Men til mit og alle andres held, er dette bare en forsmag på hvad der kommer efter nytår. Jeg glæder mig. 

Det er altid spændende at se en helt ny silhouet fra en brand som Adidas og jeg tror helt sikkert NMD skal finde sin plads på markedet. 

Læs mere om NMD hos Adidas her og shop NMD her

Når Adidas NMD lander på hylderne igen, skal jeg helt klart style den med et par lyse herrebukser og en blød kasmere strik, så det ikke bliver alt for sporty. Shop outfittet her.

Affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm back and wearing clothes