Gone shopping

MONDAY KICKS #9 Nike Air Huarache Light

mondaykicks9.jpg
Første mandag på året, første dag (for mange) tilbage på job og bag skrivebordet. Denne her mandag er måske mandagenes mandag, den værste af alle, og tilmed iskold, i hvert fald i København. Jeg er stukket af, væk fra byen og ud på landet, så jeg kan sidde og skrible om sneakers foran en flammende brændeovn, imens nogen laver pastaretter og fortæller historier. Det er ikke dårligt.

I dag skal det handle om Nikes Air Huarache Light Prm sneaker som er en del af en ‘Safari’ pack der lige er landet i butikkerne. Safari printet er det prikkede mønster som ses på skoene – packen indeholder også en Air Max 95 (her), en Air Max 90 (her) og en Internationalist (her). Safari printet blev første gang brugt i 1987 og er siden set i mange forskellige farver og på forskellige modeller. Designeren bag både Safari printet, og Nike Air Huarache Light modellen, er den ikoniske Nike designer Tinker Hatfields værk. Huarache Ligth er en offspring af Air Huarache modellen, og udkom for første gang i 1993, 2 år efter Huarache kom på markedet. Jeg er helt vild med både Light modellen og især i denne Safari pack. Jeg har i forvejen en orange Huarache Light som jeg er svært tilfreds med, se den her. 

Jeg vil style Nike Air Huarache Light Prm med et par feminine bukser, en fin jakke, fx. en fake fur, men en hættetrøje inden under og så et par guld hoops. 

Shop Nike Air Huarache Light Prm her

Affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gone shopping