160116

Arctic Scandi Minimalistic Cool

arctic scandi cool.jpg
arctic scandi cool get the look.jpg
I går lavede jeg en snap (husk at følg med: fredesblogsnap) hvor jeg fremviste dagens kolde skole outfit. Jeg døbte stilen arctic scandi minimalistic cool, lad os forkorte den asmc. Jeg bor i DK og selvom der er koldere steder i verden, så er her godt nok også koldt lige pt. Det er minusgrader, chill-faktor, isglat og rigeligt nedbør. Udover det, så cykler jeg nærmest hver dag, med mindre det er alt for glat, så er det altså gåben eller bus (uf). Og det er her asmc kommer ind i billedet. Forestil der en fusion af den bedste minimalistiske scandinaviske stil med enkle snit og gode materialer, for det meste holdt i mørkenuancer med et hint af lysgrå, hvid eller doucede farver. Kombineret med praktiske og tekniske accessories og mellemlag, passenden til et iskoldt arktisk klima, selvfølgelig også holdt fortrinsvis i sort. Det er arctic scandi minimalistic cool. Nøglen til success ligger i kombinationen og balancen. Der må aldrig være for meget arctic, altså for meget dunjakke eller skivanter og det skal altid kombineres med materialer som uld eller silke. Arctic scandi minimalistic cool kræver således også at der arbejdes med kontrasterne, det ikke tipper over. Sneaker kombineret med dunjakke, store vinterstøvler sat sammen med flot og elegant uldfrakke, til eksempel. 

Ovenstående kan i se min fortolkning af asmc. Jeg er så heldig at min kæreste er kæmpe (!) fan af teknisk tøj og ELSKER The North Face, Arc’Teryx, Fjællræven og Patagonia. Han står derfor for den praktiske beklædning her på matriklen, som jeg så gladeligt benytter mig af. Lige nu bruger jeg ofte en dunjakke som mellemlag og skifter imellem en TNF Summit Series jakke (lignende her) som er virkelig varm, en nogenlunde lignende Arc’Teryx jakke (her) eller en lidt tyndere fra Patagonia (her) og så en down shirt fra Canada Goose (her). Det er efterhånden en god samling vi har (og ja, vi deler, hahaha) og nogle af den har holdt i mange mange år. 

Sunglasses from Ahlem at Poul Stig Briller, wool coat from Mads Nørgaard (similar here), The North Face Summit Series down jacket (similar here) & wool pants form Norse Womens.

Jeg har lavet et asmc outfit med mit bud på en god kombination til at overleve kulden og udover dunjakke er cashmere strømper fra &Other Stories også helt geniale. De kan redde de kolde dage og er perfekte hvis man ikke er klar til at gå i rigtige vinterstøvler. En anden genial ting er Uniqlo’s heat tech vanter, så du kan sms’e og snappe (!) uden at dine fingre fryser af. 

Céline sunglasses from Poul Stig Briller, hat from &Other Stories, heat tech gloves from Uniqlo, gloves from &Other Stories, Donna Karan New York wool coat, Topshop jeans, cashmere socks from &Other Stories, Nike air max 95 sneakers from Rezet Sneaker Store, The North Face down jacket & Jimmy Choo boots.

Nedenfor har jeg samlet det bedste ASMC elementer opdelt i forskellige kategorier.

Yesterday i realised my outfits full potential in the concept of arctic scandinavian minimalistisk cool. The combination of scandi cool and surviving the arctic climate we are experiencing here in Denmark. The key is balance and combination. Wool coats layered with tech jackets, designer sunglasses and winter boots. Never too much tech! I rely on down jackets, cashmere socks and heavy boots.

Affiliate links

Down jakcets & layers

Accessories

Wool coats

Winter boots

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

160116