Monday Kicks #11 Filling Pieces Low Top Tone

Toteme denim dreams

b6683b03b994a93d654181895ec775cc.jpg
unnamed3.jpg
unnamed.jpg
unnamed1.jpg
Le-Fashion-Blog-Two-Ways-Elin-Kling-Toteme-Light-Verona-Cashere-Sweater-Cropped-Denim-Nude-Slingback-Heels.jpg
Svenske blogger queen og nu NYC cool cat Elin Kling har lige lanceret en denim kollektion i hendes mega seje brand Toteme. Kollektionen bygger på 3 ‘basic’ fits som straight, slim og casual. Vaskene er klassiske og modellerne en smule cropped. Noget der ligner de perfekte jeans. Men hvad havde jeg egentlig eller forventet af Kling? Hun bliver altid spottet i SÅ god denim. Perfekt fittede Levi’s 501 eller nogle je ne sais quoi sorte jeans, som ligner nogle hun bare altid har haft liggende. Jeg kan se at Marie allerede er hoppet på, så tænker jeg må få en anbefaling hurtigst muligt. Hvad siger i til Toteme Denim?

Shop Toteme Denim

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Kicks #11 Filling Pieces Low Top Tone