Hippie saturday

Outfit from the Alpes

chambery outfit 2.jpg
chambery outfit.jpg
I slutningen af Maj, tog jeg en uge til de franske Alper for at skrive på mit speciale. Jeg var afsted med min speciale makker og vi var sygt effektive OG vi fik sol, drinks og alpe luft. Jeg havde tænkt at lave en lille dagbog fra turen med nogle tips til Anessy, som er en mega fin by vi besøgte. Outfittet her er fra præcis vores tur til Anessy hvor vi nød at solen skinnede og drak tusinde kopper kaffe på byens små cafeer. 

Wearing:

Longsleeve tee: PUP London

Dress: Nørgaard paa Strøget (only available in store)

Sneakers: New Balance 990

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hippie saturday