Mexico!

031216: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: H&M tee, Minimum top, Trine Tuxen necklace, Gina Tricot Pernilla pants & Nike Air Max 97 Valentines sneakers from Unlimited Cph.

Min weekend har været så dejlig – selvom det har været så koldt, har jeg nydt vintersolen, været til julefrokost og fået arbejdet lidt på bloggen. Sådan er det når man arbejder med sneakers om dagen og blogger om natten (og i weekenderne). Jeg fik også taget mine Air Max 97 Valentines sneakers i brug for første gang. Jeg har købt dem hos Unlimitedcph.dk som har virkelig mange 97’ere. Jeg har ledt efter Valentines udgaven i noget tid, men ikke haft heldet med mig før nu, og jeg er allerede meget glad for dem! Laver et indlæg med lidt close ups snart.

2 kommentarer

  • Josefine

    Savler selv over 97’erne, men hvordan er de i størrelsen efter din mening?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mexico!