Hotel Ludlow: New York City

111216: Copenhagen

fredesblog-outfit-sunday fredesblog-outfit-sunday1

Reklamelinks: Jacket from Rokit Vintage, Blouse from Topshop Boutique at Zalando, Pants from Storm & Marie, Bag from Markberg x Marie Jedig.

I weekenden holdt jeg tøsepige julefrokost for Tikkie og Sidsel, hvilket kunne mærkes i søndags. Jeg var derfor nødsaget til at have sweatpants på og spise pizzaslice. Med dåsecola til, selvfølgelig. Jeg fik forresten endelig besøgt Normann Copenhagen som jo er et stort instagram sceneri med lyserøde farver, terazzo gulv og spejle – se selv her.

Blusen er ny og fra Topshop Boutique – jeg har blogget om den før og forleden fik jeg den sørme i julegave fra Zalando. Den er lidt tykkere i kvaliteten end jeg havde regnet med, hvilket passer perfekt til årstiden.

Ps. mit smørrede smil er direkte afledt af den kringle man ikke kan se på billedet, men som står lige ved siden af mig…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotel Ludlow: New York City