111216: Copenhagen

121216: Copenhagen

monday

Reklamelinks: Kjær København tee, &Other Stories singlet, H&M jeans, Missoni socks (similar) & Adidas NMD sneakers (similar).

Jeg er blevet ret glad (ja, jeg har sovet i timen) for at bruge en singlet ud over min t-shirt. I går blev det denne sorte satin version fra &Other Stories, over en grå tee. Sidste weekend forsøgte jeg mig med hvid og hvid, hvilket jeg også syntes fungerede ret godt. Som i kan se var min mandag, ret mandags agtigt og derfor også fyldt med kaffe!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

111216: Copenhagen