What to wear for holiday parties

141216: Copenhagen

monkistoriescommedesgarconplaynikeceline monkistoriescommedesgarconplaynikeceline1 monkistoriescommedesgarconplaynikeceline2 monkistoriescommedesgarconplaynikeceline3

Reklamelinks: Monki bomber jacket, Comme des Garcons PLAY tee, &Other Stories pants, Nike Air Zoom Spiridon sneakers & Céline sunglasses.

Mit outfit fra i dag, hvor jeg startede mega tidligt med en løbetur med Laus nye morgenløbehold. Jeg havde godt selvskab af Caro, Sidsel og Mie på den smukke morgenrute. Efterfølgende tog jeg til et mega spændende møde (haha jeg ved det er irri, men må jo holde spændingen) og så på arbejde hvor jeg prøver at få afsluttet en masse ting inden jeg tager på ferie på mandag! Og ang. ferie, så er min seneste garderobe tilføjelse et par Céline solbriller fra Smart Buy Sunglasses (en gave) og de er strøget direkte ind som #1 på pakkelisten til Mexico.

Ps. Min kop er ny og er genanvendelig og lavet af genbrugmaterialer. Genialt! Jeg har købt den hos min lokale kaffepusher Jack’s hole in a wall.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to wear for holiday parties