Spencer layering

070217: Oslo

img_6767img_6768 Reklamelinks: jacket from Asos, hoodie from Lærke Andersen at Rezet Store, pants from Baum und Pferdgarten, Adidas NMD sneakers from Rezet Store, Truss Clutch & sunglasses from Céline.

Som i måske har set på insta og snappen så har jeg lige været to dage til modeuge i Oslo. Jeg kom hjem i går aftes og det var den sjoveste tur. Jeg laver en lille oslo guide og en dagbog fra turen her i weekenden. Først ville jeg dele mit første outfit med jer. Min første prioritet var at holde varmen, så det blev verdens største bamsejakke og en hoodie 😉

4 kommentarer

 • Karoline

  Hej smukke, smukke Frede! Hvordan passer størrelsen i forhold til damestørrelse? Mange kram Karo <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hej smukke Frede! Hvordan har du valgt den i størrelsen i forhold til din normale størelse? Mange kram Karo <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laulaubaubau

  Fuck en lækker jakke. Hvilken størrelse har du taget jakken i? 🙂

  Kys fra Lau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spencer layering