Monday kicks #23 Stan Smith Bold

080217: Oslo

resumecelinemexicoasos

resumecelinemexico

resume2

Reklamelinks: Asos coat, Resume CPH shirt and pants, Nike Air Max 97 sneakers from Unlimited CPH, earrings from Mexico & sunglasses from Céline.

Her er mit sidste outfit fra Oslo Runway, hvor jeg udover at være klædt i guldsko og plus (ret vild kombi, egentlig) havde de værste tæmmermænd i mit liv (føler jeg siger det hver gang jeg har tømmermænd #old). Af samme grund, priste jeg mig lykkelig for at være indehaver af et par virkelig store solbriller og mulighed for at drikke ekstra meget kaffe. De små glæder.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday kicks #23 Stan Smith Bold