Monday kicks #23 Stan Smith Bold

080217: Oslo

resumecelinemexicoasos

resumecelinemexico

resume2

Reklamelinks: Asos coat, Resume CPH shirt and pants, Nike Air Max 97 sneakers from Unlimited CPH, earrings from Mexico & sunglasses from Céline.

Her er mit sidste outfit fra Oslo Runway, hvor jeg udover at være klædt i guldsko og plus (ret vild kombi, egentlig) havde de værste tæmmermænd i mit liv (føler jeg siger det hver gang jeg har tømmermænd #old). Af samme grund, priste jeg mig lykkelig for at være indehaver af et par virkelig store solbriller og mulighed for at drikke ekstra meget kaffe. De små glæder.

3 kommentarer

  • Nanna

    Hvilken størrelse har du købt jakken i? Er lidt i tvivl, siden det jo er en mandemodel – den er bare SÅ flot!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Catrine

    Fedt sæt, hvor kan mon få fingrene i det og Resumes tøj?:O

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday kicks #23 Stan Smith Bold