Valentines dreamy outfit

140217: Copenhagen

baumstormreebok3 baumstormreebok2 baumstormreebok1 baumstormreebok

Reklamelinks: Baum und Pferdgarten coat, Magasin du Nord knit (similar here), Storm & Marie pants (on sale) & Reebok sneakers (similar here).

I går var jeg i ualmindeligt godt humør – solen skinnede, jeg hørte ABBA mens jeg cyklede gennem byen til møder. Valentines Day fejrede jeg med at tage en crossfit time (mine arme er nærmest ubrugelige i dag) og så hente sushi på vejen hjem, som en overraskelses treat til min kæreste. Stick’n Sushi var så crowded, fyldt med dates og jeg stod bare der helt smurt ind i det der kridt man bruger til træning, svedende og sulten. Der var en mand foran mig i køen der var SÅ langsom, havde hundrede spørgsmål til alt, ikke kunne bestemme sig for en øl og endeligt blev ved med at taste sin pinkode forkert. Jeg var på nippet til at eksplodere da jeg vidste at min mad var klar og stod lige foran mig… Men jeg tog en dyb indånding og besluttede mig for at ønske alle omkring mig Happy Valentines, på vej ud. Lol. Håber i havde en god aften, hvordan i end valgte at bruge den <3

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentines dreamy outfit