140217: Copenhagen

12 perfect spring sneakers

springsneakers

Reklamelinks: Filling Pieces slip on// Adidas Originals Stan Smith Bold// New Balance 530// Nike Air Footscape NM// Nike Ultraforce// NikeAir Footscape Woven NM// Onitsuka Tiger GSM// Nike Air Zoom Spiridon Ultra// Filling Pieces Apache runner// Adidas Originals NMD// New Balance 991// Adidas Originals Samba.

Det ville være forkert at sige at jeg ikke synes at alle årstider er sneaker-årstider, men der er nu noget ved foråret der indbyder til friske hvide såler. Nu arbejder jeg tilmed også i en sneaker business, så det her er basically det jeg beskæftiger mig med hver dag. Ikke desto mindre er der begyndt at komme nye kicks på hylderne i butikkerne og selvom Sambaen, Stan Smith Bold og Spiridon allerede har fået plads i privaten, så er der altså mange gode bud på en forårs sneaker. Både til herrer og damer. Mit næste køb bliver enten slip on eller Apache runner fra Filling Pieces, som jeg synes er nogle af de mest spændende silhouetter pt.

Hvilke forårs sneakers drømmer i om?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

140217: Copenhagen