Weekend mode

170217: Copenhagen

adidasmadsnorgaard adidasmadsnorgaard1 adidasmadsnorgaard2 adidasmadsnorgaard3

Reklamelinks: Adidas Originals top, Trine Tuxen necklace, Hoops from Tuza Jewelry, Mads Nørgaard pants & Adidas Originals Clima Cool sneakers from Rezet Sneaker Store.

God søndag! Jeg er på vej i Ikea (lys og servietter stilen) og ville lige tjekke ind med et dagens fra i fredags, hvor jeg besøgte hende her og det flotte kontor. Jeg holdt den fredagsafslappet i sort Adidas tee, herrebukser og sneakers – men altså, det har jeg jo nærmest på hver dag. Haha.

Kig ind forbi bloggen senere hvor jeg kommer med et godt søndags-sneaker-shopping-tip 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend mode