The Oscars 2017: Live i Empire Bio

240217: Copenhagen

elizabettafranchistormmarieceline elizabettafranchistormmarieceline2 elizabettafranchistormmarieceline3

Reklamelinks: Elisabetta Franchi faux fur from Zalando, Uniqlo hoodie, Storm & Marie pants, Adidas Stan Smith Bold sneakers & Céline sunglasses.

Mit fredags look fik en overhaling af dimensioner, da der landede en kæmpe pakke på mit skrivebord. Den var fra Zalando og indeholdt ovenstående fluff monster, som de havde sendt afsted med en fødselsdagshilsen. Jeg har drømt om den siden jeg så den i Stockholm i August da jeg var med Zalando til modeuge. Den røg på med det samme og jeg har ikke tænkt mig at tage den af.

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

The Oscars 2017: Live i Empire Bio