Sneaker wishes #1

040317: Copenhagen

Processed with VSCO with hb1 preset

Reklamelinks: Wood Wood Romantic Hoodie & Fashion Union skirt.

Min weekend har været tiltrængt stille og rolig. Sådan læse avis, ordne vasketøj og sovet længe, rolig. Jeg har ryddet op i mit tøj (bare sig til hvis i vil købe noget!) og kom til at glæde mig til at kunne have bare ben. Det savner jeg virkelig. Denne nederdel klikkede jeg hjem med det samme jeg så den hos Sidsel. Den er lidt lille så jeg gik en størrelse op. Tænker jeg skal bruge den med de her gyldne venner, hele sommeren.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneaker wishes #1