Grapefruit and pink knit

090317: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Mads Nørgaard jacket, Uniqlo hoodie, &Other Stories suit pants, Céline Paris sunglasses, adidas Ultra Boost X sneakers (similar here), mask ring from Olga Bonne fro Pieces & hoops from Tuza.

I dag har jeg været iført ovenstående – hvis i tjekker instagram kan i se hvem der har min ryg, selv dagen efter Kvindernes Internationale Kampdag. Kan i også mærke at vejret er begyndt at vende og på trods af vi ikke helt er på forårstemperaturer endnu, så virker det hele lidt mildere? Sådan havde jeg det i dag. Endelig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grapefruit and pink knit