090317: Copenhagen

080310: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Mads Nørgaard hoodie, Munthe lace dress, H&M jeans & Nike Air Zoom Spiridon sneakers from Rezet Sneaker Store.

Jeg havde igen i år, en skøn 8. Marts. Jeg afbrød min normale arbejdsdag for at spise frokost med Cathrine, Marie, Trine, Emily og Sidsel, fornemt inviteret af Mads Nørgaard for at fejre dagen. Vi fik snakket om nærmest alt (meget godt klaret på en time) og spist smørrebrød, drukket kaffe og spist kage – jeg er enig Trine, det burde være en ugentlig tradition. Efter et par timers arbejde mere, opdagede jeg til min overraskelse at klokken var 16.15 – og at jeg skulle have været til Bikram yoga for minus 15 minutter siden. Oh well, busy working women, ik? Så jeg arbejdede lidt videre (jaja) og mødtes med min familie på det marrokanske spisested Oum på Frederiksberg inden vi tog i Vega til Kvinfos Kampdags event. Programmet bød på alle mulige forskellige indslag, og særligt sociologerne Christoph Ellersgaard og Anton Grau Larsens oplæg var ret spændende. De har skrevet bogen Magteliten, som jeg fik helt lyst til at læse. Ruba Ahmed holdt også et oplæg om hendes syn på feminisme, frigørelse og ligestilling i den arabiske verden og kom med nogle ret fine pointer om hendes religiøse valg i forhold til at bære tørklæde, men samtidig skulle forsvare sin autonomi og agens som frigjort kvinde. Det var et virkelig fint event og jeg glæder mig faktisk allerede til næste år. Prikken over kvinde i’et var at hele Vega var fyldt med menstruationskopper – bogstavelig talt. De lå på alle pladserne, som en lille goodie. Mere kvindeagtigt bliver det ikke.

Min pink sweatshirt er fra Mads Nørgaard og blev lavet i anledningen af Kvindernes Kampdag. Den blev udsolgt i går men efter stor efterspørgsel kommer der flere på lager liiiige om lidt. Også i sort med hvidt print. Så hold øje her for opdateringer.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

090317: Copenhagen