170317: Copenhagen

110317: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Filippa K knit (similar), Baum und Pferdgarten pants, Nike Air Max 97 sneakers (soon available at Rezet Store) & Truss NYC mini bucket bag.

I er en hel del der har spurgt på mine champagnebukser (som de jo kaldes) og jeg tænkte at jeg kunne dele mit outfit fra denne her dag, hvor de var på. De er fra Baum und Pferdgarten og føles som en drøm. Et yderligere plus, er at de er festlige OG behagelige, en kombi man ikke skal tage for givet. De gjorde derfor en lørdag formiddag, lidt mere festlig, og jeg glæder mig til de skal gøre en festaften, lidt mere behagelig. Smart, ik? Og når nu vi snakker om Smart – har i så tilmeldt jer dette event?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

170317: Copenhagen