Me & the Met: Midseason sale ss17

030417: Copenhagen

030417 0304172

Reklamelinks: Mads Nørgaard coat (similar here), Weekday jacket (similar here), Levi’s jeans (Topshop version  here) & New Balance sneakers.

I mandags havde jeg det (som altid) rigtig mandagsagtigt, og så oven i købet har jeg lavet et benspænd for mig selv i form af mit købe-kaffe-stopSidsel kom mig dog til undsætning med en kop kontorkaffe i to-go kop, haha. Jeg er stadig i flyttekasserod og ‘husk lige at sætte det her i kælderen og køb en ny støvsuger’ mode, nå ja og så har jeg ikke internet. Great – det kan altså godt gøre en mandag ekstra hård at komme igennem. Kender i det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Me & the Met: Midseason sale ss17