5 ting i ikke vidste om mig #2

050417: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Weekday jacket, 2nd Day shirt, Minimum pants, Nike Vapormax sneakers, Truss bag & Celine sunglasses.

Det her outfit er helt fra sidste uge og igen kommer de bag på mig, hvor hurtigt tiden og dagene flyver afsted. Det er jo fem dage siden og jeg har jo kun sovet 1 gang og jeg kan faktisk ikke huske hvad jeg ellers har lavet. Kender i det? Man blinker, og så er det 2019. Jeg havde mine Vapormax på for første gang, siden den dag jeg fik dem og der er jo helt hjernedøde. De er virkelig gode at have på, og jeg synes de ser seje ud – men jeg var også lidt nervøs over at spilde kaffe på dem eller punktere sålen… Det havde været typisk. Dagen forløb dog udramatisk, så ingen skal være bekymrede!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting i ikke vidste om mig #2