050417: Copenhagen

070417: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Hosbjerg jacket, adidas pants, Celine sneakers & bag from Beau Marché.

Jeg er total bagud med outfits og det her er faktisk fra i fredags hvor jeg mødtes med Sidsel for at ønske hende god tur til New York (i forstår ikke hvor meget jeg gerne ville have været med!). Pt. hygger hun sig ret godt – følg med på instagram (jeg er ved at gå til af misundelse).

Jeg er netop gået på påskeferie, har spist tarteletter (min favorit) og citronfromage (endnu en favorit) og glæder mig til at sove længe i morgen. Jeg synes altid at den sidste arbejdsdag inden ferie er ret stressende fordi der er så meget der skal lukkes ned og afvikles, kender i det? I hvert fald var det med stor tilfredshed at jeg smuttede over på Sonny skålede påsken ind.

2 kommentarer

 • Anna

  Hej, hvor har du købt dine céline sneakers henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frede

   Hej Anna, dem har jeg købt i et outlet i New York 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

050417: Copenhagen