070417: Copenhagen

120417: Copenhagen and a promo code for Rezet

_mg_8696 _mg_8687

Reklamelinks: Fenty bukser, Mads Nørgaard jakke, Kokoon top & New Balance sneakers.

Idag er første feriedag og det er så tiltrængt. Først sender jeg min lillebror til den anden side af kloden og dernæst smutter jeg i sommerhus hvor jeg skal ligge på sofa, spise bøf bearnaise og gå ture ved vandet med Winston og min familie. Det bliver så godt.

Inden jeg daffer afsted, vil jeg lige dele en lille easter treat fra Rezet med jer, i anledningen af påsken, kan i nemlig få 10% rabat på jeres næste webshop køb, hvis i bruger koden EASTER-TREAT ved check out. Den gælder til tirsdag d. 18. April. Hello, easter online shopping!

I dag har jeg købt ovenstående bukser fra Rihannas Fenty kollektion i samarbejde med Puma. De er mega hip hop (og jeg er i tvivl om hvor hip hop jeg selv er?) men jeg synes de er så pæne, og jeg har virkelig en ting for knapbukser… Overvejer lidt denne her bluse også – synes den er så fin i farverne. I kan se hele Fenty kollektionen her (den releaser i butikkerne på lørdag d. 15. April) og så kan i også se den lookbook jeg har stylet med sejeste Isra, her. Jeg er så glad for resultatet, hvad synes i?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

070417: Copenhagen