230517: Elle Style Awards 2017

PJ style a la Cecilie Bahnsen for Pieces

Reklamelinks: Pieces by Cecilie Bahnsen shirt & pants, Nike Air Max 97 sneakers, Céline Baby Audrey sunglasses & SMART necklace from Still Young & Unlucky.

Cecilie Bahnsen er en af de sejeste og dygtigeste nyere designere på den danske modescene. Hun fangede min interesse ved at lave de mest delikate kjoler i tyl og silke, stylet med en t-shirt under. Det er præcis sådan noget jeg godt kan lide, og en ‘lettere’ måde at bruge kjoler på, hvis man normalt går lidt mere afslappet klædt 😉

Nu har Cecilie lavet et samarbejde med Pieces hvor hun har designet det fineste PJ inspirerede sæt med bukser og skjorte. En anden god måde at se fin ud, samtidig med at man holder det casual..! PJ tendensen har gjort sig bemærket i mange sæsoner efterhånden og derfor er det også blevet lidt mere OK at havde nattøj på, på arbejde (thank god). Jeg stylede sættet med mine Air Max 97, store solbriller og min SMART guldhalskæde.

Pieces har tidligere lavet samarbejder med Olga Bonné, Caroline Sillesen og nu Cecilie Bahnsen, Lea Kargaard og Emili Sindlev.

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

230517: Elle Style Awards 2017