140717: Milano

180717: Copenhagen

dsc09072 dsc09089 dsc09025

Reklamelinks: Nike anorak from Rezet Store, Palace Skateboards tee, Storm & Marie skirt, Céline Baby Audrey sunglasses & New Balance 991 sneakers from Rezet Store.

Jeg er ret vild med at blande mere feminine ting ind i min garderobe for tiden. Fx denne nålestribede slå-om nederdel. Jeg havde egentlig først taget den på med en mere piget top, men det var lige lidt for festligt, så det passede lidt bedre med en skate t-shirt og en stor Nike anorak. Haha. Det er nok meget kendetegnende ved min stil, at jeg kombinerer feminine items, i et meget afslappet look.

1 kommentar

  • Isabella

    Virkelig fed anorak! Hvordan er den i størrelsen? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

140717: Milano