140717: Milano

180717: Copenhagen

dsc09072 dsc09089 dsc09025

Reklamelinks: Nike anorak from Rezet Store, Palace Skateboards tee, Storm & Marie skirt, Céline Baby Audrey sunglasses & New Balance 991 sneakers from Rezet Store.

Jeg er ret vild med at blande mere feminine ting ind i min garderobe for tiden. Fx denne nålestribede slå-om nederdel. Jeg havde egentlig først taget den på med en mere piget top, men det var lige lidt for festligt, så det passede lidt bedre med en skate t-shirt og en stor Nike anorak. Haha. Det er nok meget kendetegnende ved min stil, at jeg kombinerer feminine items, i et meget afslappet look.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

140717: Milano