Lårbukser og krøllet hår

080817: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indeholder reklamelinks

H&M jacket, H&M jeans, Nike Air Max 97 sneakers from Rezet Store.

Jeg har haft øjne på denne skulpturelle blazer fra H&M siden jeg så den i februar på Marie. Forleden dag spottede jeg den på udsalg på H&Ms webshop, men den forsvandt for øjnene af mig. Efter kontinuerlig stalking, lykkedes det mig at fange den – og nu er den så udsolgt igen – meeeen man ved jo aldrig. Den er meget sej til jeans og sneakers fordi den er så skulpturel, men tror også den vil være sej til sorte herrebukser og en lille stilet, til en festliganledning 😉

Har i læst mit indlæg om sommerferiehår og lårbukser? Har i det på samme måde?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lårbukser og krøllet hår