New season: Starting fresh

090817: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indeholder reklamelinks: Mads Nørgaard hoodie, Mads Nørgaard nederdel (black here), Acne Studios clutch, Céline Baby Audrey sunglasses & Nike Air Max 97 sneakers from Rezet Store.

Jeg er halvvejs igennem modeugens første rigtige dag for mit vedkommende, og jeg startede ud med Elaine Hersby og Munthe show, blandet med lidt kontor timer og frokost med hende her og hende her. Jeg var lidt i tvivl om vejret og komfort – så jeg tyede til en bamset hoodie og en luftig nederdel, hvilket selvfølgelig stadig var alt for varmt… Typisk ik? Resten af min dag byder på Holzweiler show og middag på Apollo (for første gang for mig), hvilket lader til at være STEDET for modeuge-mad åbenbart. Glæder mig til at prøve det!

1 kommentar

  • Hvor ser du skøn ud!
    Det er hyggeligt at kunne følge lidt med i din modeuge, både her og på insta.
    Links på “hende her og hende her” i indlægget, ser dog ikke ud til at virke for mit vedkommende.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New season: Starting fresh