090817: Copenhagen #2

140817: Copenhagen

glassess

Indlægget er sponsoreret af Crosseyes og indeholder reklamelinks.

Cross Eyes CEL33 C1 bamboo glasses, adidas Originals track top, adidas originals track pants & adidas NMD Japan sneakers.

Det blev endnu engang et sent indlæg fra mig, men jeg har været på skydning hele dagen med Chri Chri i Tivoli og jeg nåede slet ikke at lave hverken det ene eller det andet indlæg i morges – på trods af gode intentioner! Kender i det? Kat gør, kan jeg læse mig til. Anyways. Jeg vidste det ville blive en travl dag, så jeg hoppede i mit mest behagelige og mandagsagtige sæt – sneakers og velour tøj. Det bliver ikke blødere. Og så selvfølgelig mine nye Cross Eyes briller. Føler det er et meget 80’er agtigt look jeg har kørende, måske noget Run DMC kunne blive lidt misundelige på?

Læste i mit indlæg om mine nye briller her?

1 kommentar

  • Det er seriøst det skønneste tracksuit, er dog ikke sikker på jeg kunne rocke hele looket, som du gør, men ville være vild med bukserne til en hvid t-shirt 😉 God dag til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

090817: Copenhagen #2