Weekend sneakers: Air Max

160817: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Proenza Schouler tee (other color here), Just Female dress, New Balance 990 sneaker from Rezet Store, DKNY bag from Neye & iPhone Cover from Ebay.

Tidligere på ugen så jeg sådan her ud, da jeg blandt andet lavede take over på Neyes instagram, skød en Air Max 97 Ultra kampagne på mit arbejde og spiste middag på Bæst om aftenen. Jeg får en del henvendelser omkring mine iPhone covers – det kan jeg selvfølgelig godt forstå for de er også ret seje. I kan se links til dem alle her.

 

1 kommentar

  • Christine

    Hej, Hvordan er de langærmede t-shirts fra Proenza i størrelsen? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend sneakers: Air Max