170817: Copenhagen

180817: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Mads Nørgaard shirt, Mads Nørgaard pants, New Balance sneakers & Ace & Tate sunglasses.

Jeg har faktisk sneakers på hver dag, det virker jo oplagt når jeg arbejder med sneakers, men det gør også at mine outfits ret hurtigt bliver meget afslappede eller knapt så feminine. Jeg øver mig i at gå mere i kjole og nederdel, hvilket ikke er svært når jeg kan have bare ben, men det bliver alligevel ofte til jeans og en t-shirt eller en sweatshirt. Forleden dag prøvede jeg at gå en lidt anden vej i form af office attire og havde en hvid skjorte og sorte herrebukser på, med et par slidte sneaker, for at det ikke blev for pænt. Jeg følte mig meget voksen hele dagen, haha.

Jeg startede min fredag med et mega hyggeligt morgenevent med Mads Nørgaard og Aids Fondet i anledningen af deres nye samarbejde, imens resten af dagen gik på mit kontor med høj fredagsstemning.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

170817: Copenhagen