Control the curls; Brush & Straight

050917: Amsterdam

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Six Ames dress, Zara teddy bag, Nike Air Footscape Woven sneakers from Rezet Store & sunglasses from Ace & Tate.

Godmorgen fra Amsterdam, hvor jeg pt sidder på Jansz, en meget bloggervenlig morgenmads restaurant der er en del af mit hotel, venter på min morgenmad og tjekker lidt op på emails, blog osv. Jeg landede i Amsterdam i går for at være her et par dage med Rezet. Igår havde jeg et par timer hvor jeg mødtes med min søde sneakerveninde (it’s a thing) Sanne fra Girl on Kicks. Vi drak kaffe på Toki og skød lidt outfit billeder.

Det er anden gang jeg er i Amsterdam og byen er præcis lige så hyggelig og charmerende som jeg husker den. Vil tilbage på en lille weekend get away asap!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Control the curls; Brush & Straight