Jeg rejser aldrig uden...

250917: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Proenza Schouler jacket, Mads Nørgaard dress, Nike Air Max 97 Ultra sneakers, Céline Baby Audrey sunglasses & Louis Vuitton Murakami Cherry bag.

Jeg holder krampagtigt fast i sensommeren og havde således bare ben i mandags, da det skulle blive 17 grader – altså dansk sommer vejr. Det passede også bedst til min nye skjortekjole fra Mads Nørgaard som er lige dele pedel og lige dele classy. Tror dog også den bliver smart med sorte herrebukser inden under og hvide sneakers eller åben udover en tynd strik. Ja ja, jeg ser masser af muligheder i Pedelkjolen.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg rejser aldrig uden...