111017: Copenhagen

011017: New York

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Proenza Schouler t-shirt, Nue Notes dress, Nike Vapormax sneakers (similar here) & Louis Vuitton bag.

Jeg har stadig lige et par outfits tilbage fra New York og dette er fra søndag, hvor vi brugte det meste af dagen på Upper East side, hvor jeg faktisk har hele to bekendtskaber. Det er nemlig til skæbne agtigt at både min højt elskede tante og pseudo bedstemor, Tante Claire bor på samme gade som John, en ven her fra København, som er flyttet til New York for et par år siden.

Vi startede dog dagen med morgenmad i SoHo på Russ & Daughters inden vi mødtes med Johns på EJ’s luncheonette på Upper East side til pandekager, kaffe og catch up. Senere mødtes vi med min tante til frokost og en tur på the Met for at se en udstilling om Japansk flettekunst, Koreansk kunst og keramik og så selvfølgelig et smut forbi mumierne. Jeg elsker at komme på the Met, tror jeg har været der minimum en gang, på hver tur og der er altid noget nyt at se eller en afdeling at opleve, fordi det er så stort.

Outfittet var ret simpelt, men selvfølgelig et kæmpe mønstermix – som jeg foretrækker det. Vejret var virkelig omskifteligt så det var perfekt at kunne smide en strik over kjolen når det blev koldt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

111017: Copenhagen