Periods are normal

161017: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Baum und Pferdgarten jacketSix Ames pants, Truss NYC bag & Céline Eva sunglasses.

Forleden dag lokkede jeg min søde storesøster med på eftermiddagstur med Winston. Vi er nærmest naboer og har en hang til kaffe og at snakke, så det var en ret perfekt eftermiddagsbeskæftigelse. At det så nærmest føltes som sensommer (se mig, jeg har kun en lille jakke på) og der var det smukkeste lys over København, var en ekstra bonus. Jeg nyder virkelig de sidste lyse efterårstimer inden det begynder at blive mørkt kl. 16. Det lyder måske lidt pessimistisk, men jeg har så meget brug for lys, så jeg prøver at tanke lidt op (googler lysterapi lampe imens)…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Periods are normal