161017: Copenhagen

171017: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Proenza Schouler jacket, Baum und Pferdgarten cardigan, Six Ames pants, Hi-Tec sneakers, Prada nylon bag & Céline Eva sunglasses.

Her er mit outfit fra tidligere på ugen hvor jeg overlevede min midweek crisis (kender i den?) med glimmer cardigan og nye sneakers. Det var nice. I dag er weekenden kun et par timer væk og jeg glæder mig til at sove længe, gå lange hundeture og drikke kaffe. Har i gode weekend planer?

Husk forresten at i kan vinde en Libresse goodiebag her og i kan vinde et gavekort til Fisketorvet her.

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

161017: Copenhagen