251117: Copenhagen in Céline shoes

021217: Copenhagen

pb251261 pb251315 pb251277 pb251312

Tee from Slam City, pants from Céline, adidas Originals Campus sneakers, H&M Trend jacket & Céline sunglasses.

Jeg har brugt hele weekenden på at flytte fra den skønneste lejlighed på Gernersgade og lige rundt om hjørnet hvor jeg skal bo de næste 2,5 måned inden Winston, min kæreste og jeg rykker videre til vores næste lejlighed. Det er noget af et logistikarbejde og vi endte også med at sidde med lidt lange næser i en flyttebil i lørdags. Vi skulle køre nogle ting til opbevaring på Værnedamsvej, men hvad vi ikke havde tjekket var at der var markedsdag, dvs 1 million mennesker og tusinde boder… Super timing lige at skulle igennem menneskemængden med flyttekasser og reoler! Haha. Men vi overlevede og nu er vi på plads i vores nye residens, hvilket er skønt.

Jeg tog dog et break fra flytning og udpakning, for at skyde billeder til en ny kampagne med hotel kæden Clarion. Det var et af de bedste shoots jeg længe har været på og jeg glæder mig til at vise jer resultatet!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

251117: Copenhagen in Céline shoes