Take away i København

161217: Nørrebro

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Baum und Pferdgarten coat, Mads Nørgaard knit sweater, Hi-Tec sneakers (available at Rezet Store soon), Mads Nørgaard purse & Céline sunglasses.

Jeg er lidt bagud med decembers outfits, men nåede det simpelthen ikke inden jeg tog afsted på ferie. Her i Thailand er der lidt wifi udfordringer så har lige skulle samle tålmodighed til det 😉 Det her er fra forrige uge da Sidsel og jeg optog denne podcast på Nørrebro. Strikken fra Mads Nørgaard er ny og jeg blev helt forelsket i den da jeg så den på Sidsel her. Farven og den lidt boxy facon, gør den helt perfekt. Jeg boede i den i hele december, den er så pæn og varm!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Take away i København