161217: Nørrebro

Happy New Year

kngu9910-kopier

Photo: Alona Vibe

Yay!

Glædeligt nytår! Årets sidste dag, fuld af forventninger til det nye år, minder om det forgangne og ikke mindst tårnhøje forventninger til AFTENEN! Her på Koh Kood er hele resortet igang med at blive flettet ind i lyskæder og det bliver sikkert en skøn og festlig aften. Jeg priser mig lykkelig for at være på den anden side af kloden (i 30 graders varme) og stadig være sammen med dem jeg elsker. Totalt fedt. Egentlig er nytårsaften mega overvurderet for mit vedkommende, og hvis jeg var hjemme i København, ville jeg nok chille med Winston og drikke champagne i sofaen, og spise kransekage i sengen. Året er fuld af fantastiske fester og gode aftener, så ser ikke nogen grund til at sætte et urealistisk mål for stakkels nytårsaften… haha. Men 1. Januar på sofaen (evt. med denne guide og SMART nytårs podcast), det slår aldrig fejl!

2017 har været godt, der har været fuld fart på og masser af sjove rejser, nye projekter og en masse arbejde – præcis som jeg kan lide det. Som det ser ud nu, så fortsætter 2018 på samme måde. Jeg spænder selen og glæder mig.

Tak til alle jer der har læst med, købt SMART bogen, kommenteret og liket på instagram, hørt SMART podcast og har taget jer tiden til at skrive til mig. I gør det muligt at Fredesblog lever og ikke mindst, så gør i det sjovt. Tak for det!

Jeg håber i kommer godt ind i det nye år, om det er til den vilde fest eller kransekage i sengen versionen 🙂 Vi ses næste år!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

161217: Nørrebro