Sneaker recap with Rezet Sneaker Store 2017

I’m still here

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej, kan i huske mig? Jeg har ikke postet siden d. 3. Januar og jeg tror det går over i Fredesblogs historie, som den længste pause her på bloggen. Nå men, dårligt net i Thailand blev afløst af chokket af at komme til Hong Kong i sommertøj og finde ud af at det var vinter og total rejseudmattelse. Dette blev så overtaget af kriller i halsen som på vores hjemrejse forvandlede sig til voldsom feber og da vi endelig kom hjem til Danmark, kunne jeg ikke andet end at sove i 5 dage og være så syg, så syg. Da mit helbred endelig samarbejdede, skulle jeg tilbage på arbejde og efter knapt 4 ugers ferie og sygdom, så var der lidt tilvænning igang.

NU er det dog weekend og på trods af at jeg skulle have været i Paris as i’m typing, men aflyst pga sygdom, så er det sgu godt at være hjemme. Og godt at være tilbage på bloggen. De sidste 4 uger har været de bedste! Ferie, sol, Thailand, Hong Kong, familietid, shopping, hjernedød god mad og en masse soven længe. Det har været perfekt! Men med sådan en lang ferie, så har jeg rent faktisk savnet hverdagen. Savnet Winston, træning, mine søde kollegaer, København, min cykel og at have rigtig tøj på. Og med så lang en ferie, har jeg lidt i gemmerne til de næste kolde måneder.

Den næste måned byder på min 30 års fødselsdag, en flytning (yay) og så et helt nyt projekt som jeg går i gang med om små 2 uger. Det er noget helt, helt andet end jeg har lavet før og jeg er så spændt og mega nervøs. Hvis i følger med på instastory så vil i se lidt teasers fra det og ellers så kommer det endelig resultat til at vises i Maj og Juni. Og det kommer jeg helt sikkert til at skrive meget mere om. Lige nu må jeg bare ikke sige andet end at i kan følge med på min insta og story..!

Men first things, first. Denne weekend skal jeg have reunion med Sidsel, overnatte med min Kæreste og Winston her og så forhåbenligt få blogget lidt om min tur. Er der noget bestemt i vil læse om? Byd endelig ind!

6 kommentarer

 • Puh, lyder som en hård omgang. Men godt du er oppe igen – og hvor ser du skøn ud i Disneyland i toppen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Yes, hvor godt!! Var bange for, at der var en alvorlig grund til, at bloggen ikke blev opdateret. Sygdom er selvfølgelig heller ikke at spøge med, men godt du er tilbage 😅 jeg vil bare gerne høre alt om din tur hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frede

   Jeg vil heldigvis ikke kategorisere min sygdom som alvorlig, hehe men nok til at jeg havde brug for en pause 😉 Jeg forsøger at fortælle alt haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Skal til bangkok om et par dage så det havde være fedt med lidt tips på shopping og hvor du fik lavet dine negle hende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frede

   Jeg ser på at få lavet en lille Bangkok guide her i weekenden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Hej!
   Jeg er også meget interesseret i en guide til Bangkok. Derudover er jeg lige i dag ankommet til The Beach Natural Resort, som vist også var der, du boede på Koh kood? Måske du har gode tips til smukke steder og gode små byer og restauranter her på øen?
   Mange tak!
   Mvh. Sarah

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneaker recap with Rezet Sneaker Store 2017