New posters from Desenio

Lately in February and March

img_4885

Det er længe siden jeg har tjekket ind med en række billeder fra telefonen, så nu får i lige Februar og Marts i en lang køre. Jeg har fejret fødselsdag, rejst en del, arbejdet en del og er så småt kommet på plads i min lejlighed. Oooog selvfølgelig en croissant med ost i ny og næ…!

img_4061

I slutningen af februar, fejrede jeg min ægte 30 års fødselsdag med min nærmeste familie. Jeg havde gjort det let for mig selv (var midt i at flytte) og havde bestilt sushi fra Sticks’n Sushi, sponsoreret af Just Eat og til dessert fik vi en kæmpe islagkage fra La Glace. Meget voldsomt, men også helt perfekt.

Ps. Jeg skrev lidt om at blive 30 år, her. 

d63af811-4f3d-4d9a-b1f6-b5a6d4840cb1

Ugen efter flyttede jeg, og den første fødselsdagsgave der blev taget i brug var det lysegule sengetøj fra Tekla som jeg fik af Sidsel <3

5da11c8b-5756-4d41-9506-c1edbb818676

Det har været sparsomt med outfits, men fik foreviget en eftermiddagskaffetur med Sidsel i min nye yndlingssweater fra H&M og Nike dad sneakers fra Rezet Store.

img_4313

87794787-e57a-45be-bd1f-9d72acdab557

Min 8. marts var i år ret anderledes end normalt. Jeg plejer at fejre den med kvinderne i min familie og deltage i Kvinfos event. I år skulle jeg dog på optagelser i England. Det blev dog til en rigtig hyggelig frokost med Emilie, Trine og Sidsel, på Kafeteria og en lufthavnsburger på MASH med GRLPWR hættetrøje.

6a8a7283-9086-4aad-b6f1-b7a4cf3fbcfe

Mellem flytninger, rejser og lidt for mange arbejdstimer, er det blevet til en del take away. Ny yndlings er Gorm’s <3

61a66351-9478-4003-9abe-6292ebec2551

Jeg er endelig kommet mere på plads i lejligheden, nu med velour sofa fra Broste Copenhagen (sponsoreret) og min nye lænestol, en fødselsdagsgave fra min kæreste.

img_5063 img_5175 66cf4a46-5ac1-4f26-a401-c09be208e5cc

I midten af Marts var jeg på optagelser i Spanien og nød en sjælden solstråle i Kastrup og meget tiltræng sol og (semi)varme i Barcelona. Tusinde tak for alle jeres tips til byen – jeg nåede kun ét enkelt sted hen, da vi havde nogle ret lange optage dage. Det blev Flax & Kale, til en havre cappu og en vegansk donut. Det var meget lækkert og jeg har allerede lyst til at tage tilbage og spise mig igennem menuen. Den lyserøde pj er fra Custommade og solbrillerne er fra Komono.

64275c05-2735-44a7-9e44-7c3cbde57ea0

180322-deerupt-event-jorcks-passage-influencers-story-2

Vel hjemme i København har jeg knoklet på med lanceringen af adidas Originals Deerupt model i Rezet Store. Jeg afholdt et event i vores butik i Jorcks Passage, med de fineste konsoller fra Ikon (seriøst på interiør ønskelisten), lækker mad fra Sonny og fine goodiebags med de franske indkøbsnet. I kan se den kampagne jeg stylede til Rezet her.

img_5560

Min søde og seje veninde Emilie har udgivet en bog! Hun kom forbi med en tidlig levering på mit kontor – begejstringen er ikke til at tage fejl af. Den udkommer på tirsdag d. 27. Marts.

img_5570

Jeg krammer ekstra meget på Wins når jeg er hjemme. Her i min nye strik der ligner noget fra en slikbutik (den er nu fra Ganni hos Me & the Met) og nederdel fra Bik Bok… i mit meget rodede walk in…

img_5761

img_5743 img_5626

Sidste uge bød på endnu mere arbejde med Rezet. Et træningsevent med Emilie og Halo i Aarhus, The North Face kampagne på Flyvergrillen og interview med min yndlings Alona Vibe.

I weekenden holdt jeg også endelig min 30 års fødselsdag. 60 mennesker til kage, boller, kaffe, slik og hotdogs. Nåede ikke at få taget et eneste billede (og jeg havde endda selv bagt kagerne! indsæt græde smiley), men det var den bedste fest!

Nu er jeg klar til en ny og kort uge inden 5 (!) dages påskefri.

2 kommentarer

 • ida

  Sikke en masse fine og hyggelige billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvor er den flot din stribede srrik fra H&M. Hvordan er den i størrelsen?
  TAK:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New posters from Desenio