My thoughts on sneakertrends for 2018

Happy Easter

180328-frede-3

Photo: Philip Nordin

Hair clip from Seoul Import, Mads Nørgaard leather shirt & office coffee mug from Rezet Sneaker Store.

I går måtte jeg kapitulere på min sofa efter en næsten 10 timers arbejdsdag og 4 uger med fuld knald på arbejde, blog, rejser, tv optagelser og en 30 års fødselsdag. Lidt dårligt timet fra min side, men sådan er det nu engang imellem, og jeg har efterhånden lært hvordan de perioder håndteres bedst, så det ikke bliver FOR presset. Fordi lige meget hvor meget man planlægger, så sker det i ny og næ at alt skal ske på samme tid. Det er uundgåeligt. Men GUD hvor har jeg savnet at have weekend.

Påskenferien falder på et tørt sted i år og de 5 dages fri, er mere end tiltrængt. Min uge har dog været ret hyggelig med Emilies bogreception i tirsdags – bogen kan købes her (har allerede grint højt et par gange og er kun halvvejs), med efterfølgende venindedate med SidsCantina. Onsdag spiste jeg morgenmad med hele kontor banden i Rezet og vi fik drukket en go’ påske øl inden de sidste ting blev krydset af to do listen og alle gik på velfortjent ferie.

I dag sov jeg længe og da jeg efterhånden fik snøvlet mig ud af sengen, var det direkte ned på Sonny, hvor de (endelig) serverer vaffel med stenbidderrogn og asparges. Den er så hjernedød den servering…!

Nu sidder jeg i mit sommerhus hvor de næste par dage skal tilbringes i det ultimative ferie-tempo #win. Endelig har jeg også lidt bedre tid til at opdatere herinde. Så følg med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My thoughts on sneakertrends for 2018