Smart the podcast episode 13 - hobbyer

030518: Copenhagen

180429-frede-04

180429-frede-03

180429-frede-02

JW. Anderson for Uniqlo skjorte, Céline bukser, Hi-tec Silver Shadow sneakers, Louis Vuitton taske, Jane Kønig half moon øreringe, Jane Kønig hoops (similar) & Maria Black MOM ring.

Selvom jeg ser en smule uimponeret ud her, så er jeg pænt tilfreds med situationen. Det var en af de dage hvor jeg følte mig, som mig selv i tøjet (ifht. det her indlæg) og selvom skjorten er halvåben og mine bukser var helt åbne med en elastik i, så var det bare fint. Jeg har nogle virkelig gode kollegaer – blandt andre en der gider at tage outfit billeder i ny og næ, og en anden der køber Missoni sokker med hjem fra rejser og skriver søde kort (se instastory). Det kommer jeg godt nok til at savne når jeg går på barsel til sommer…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart the podcast episode 13 - hobbyer