Ønskelisten - Juli

050718: Copenhagen in adidas Yung-1

Skjorte fra Muji (alternativ jakke fra Weekday), kjole fra H&M Trend, taske fra Rastablanche, solbriller fra Na-Kd, Missoni strømper & adidas Originals Yung-1 sneakers fra Rezet Store.

Jeg er begyndt at snuppe skjorter fra min kærestes garderobe – til trods for at jeg har en del over sized herrskjorter selv, så er de begyndt at stramme over maven, på en ikke så heldig måde… Jeg har vidst heller ikke fået vist jer mine nye sneakers? adidas seneste satsning – Yung-1. Den har jeg glædet mig til siden efteråret 2017 hvor jeg købte den ind til butikkerne, og jeg har selvfølgelig købt både denne og den orange colorway. Til september kommer den i helt hvid, som helt sikkert også skal tilføjes til min samling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønskelisten - Juli