300618: Tisvilde beach

070718: Copenhagen in Puma Thunder Electric

Gina Tricot kjole, Comme des Garcons taske fra Norse Womens, Céline solbriller & Puma Thunder Electric sneakers fra Rezet Store.

Weekendens look var tilpasset en lørdag der primært bestod af at spise (på Lille Bakery på Refshalevej) og bade (ude ved Baby Baby bar på Refshaleøen) og så må jeg indrømme at mit go-to look i de her dage gerne er elastisk og comfy.

Tasken er ny og købt i Norse Womens butikken på Pilestræde. Jeg så at de havde fået denne nye version af Comme des Garcons tasken og skyndte mig forbi for at købe den. Jeg har været så glad for min brune version, så jeg var slet ikke i tvivl om at denne skulle med hjem. Desværre kan jeg ikke se den online, men det så ud til at de havde en del i butikken.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

300618: Tisvilde beach